Spring naar inhoud

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over deze website of het Havenkwartier? Kijk of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Zo niet, neem dan contact op.

Ik woon in Havenkwartier maar heb geen stemcode ontvangen, hoe kan ik toch nog meedoen?

Wat vervelend! Neem contact op en dan kijkt de gemeente hoe zij kan helpen.

Hoe weet ik zeker dat mijn stem is opgeslagen?

Je stem is goed opgeslagen als je in stap 4 de bevestiging ziet: ‘Gelukt, je hebt gestemd!’ Het stemmen werkt in 4 stappen. In stap 1 kies je je favoriete plannen. In stap 2 controleer je in het overzicht of je tevreden bent met je gekozen plannen. In stap 3 vul je de stemcode in. In stap 4 klik je op de knop ‘Stemmen’.

Ik heb mijn persoonlijke stemcode ingevuld, maar het lukt niet om te stemmen. Wat nu?

Een stemcode bestaat uit 8 tekens (cijfer en letters) en is hoofdlettergevoelig. Controleer nog een keer of je alle tekens goed hebt overgenomen.

De nul en de letter 'O' lijken bijvoorbeeld veel op elkaar. Net als een hoofdletter 'I' (i) en een kleine letter l.

Lukt het nog steeds niet? Neem contact op.

Ik ben niet zo handig met computers. Kan ik ook met mijn brief stemmen? En hoe doe ik dat dan?

Als je het lastig vindt om online te stemmen, vraag dan hulp. Is het voor jou niet mogelijk om online te stemmen, neem contact op.

Kan ik voor anderen stemmen?

Jouw unieke stemcode is persoonlijk. Het is de bedoeling dat iedereen voor zichzelf stemt. Natuurlijk kun je mensen altijd helpen.

Wat is een wijkagenda?

In de wijkagenda staan de 3 belangrijkste verbeterpunten van de wijk. Deze punten pakt de gemeente samen met partners, ondernemers en bewoners de komende 4 jaar op.

Wat is een agendapunt?

Een agendapunt is een onderwerp waar de wijk de komende 4 jaar op wordt verbeterd. De agendapunten wordt gebaseerd op de uitkomsten van de vragenlijst, de interviews met bewoners, de cijfers over de wijk, de informatie vanuit de bewonersbijeenkomst en de reacties op de concept agendapuntent op de website.

Waarom is er een wijkagenda voor Havenkwartier?

De gemeente maakt elke 4 jaar een plan voor elke wijk in Den Haag. Het vorige plan is verouderd en moet vernieuwd worden. Dit doen we nu door de wijkagenda te maken.

Wanneer en met wie zijn de interviews afgenomen?

In november en december is er gesproken met meer dan 30 mensen die wonen of werken in de wijk Havenkwartier. Dit zijn de belangrijkste partijen uit de wijk. Denk bijvoorbeeld aan de wijkagenten, de school en het welzijnswerk in de Mallemok.

Waarom heb ik geen wachtwoord nodig?

Uit gebruiksvriendelijkheid werkt deze site zonder wachtwoorden. Je hoeft geen wachtwoord te onthouden om toegang te hebben tot de site. Ook vinden wij het veel veiliger om geen wachtwoorden op te slaan van onze gebruikers. Op die manier kunnen wij jouw privacy het beste waarborgen.

Hoe veilig is deze site?

We nemen maatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens tegen te gaan. Meer weten over privacy en beveiliging van persoonsgegevens? Lees dan onze privacyverklaring.

Waarom is de inlog/registratielink maar 48 uur geldig?

Voor je eigen veiligheid is de link in de ontvangen e-mail maar 48 uur geldig. Na registratie herkent onze server telkens wanneer je inlogt weer dat jij het bent. Wel zo makkelijk!

De site werkt niet goed. Waar moet ik dit melden?

Vervelend dat de site niet werkt. We willen dit snel oplossen. Neem contact met ons op. Geef een korte uitleg waar het mis gaat en eventueel de link van de pagina waar het over gaat. We proberen het probleem dan zo snel mogelijk op te lossen.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte

Opnieuw

Annuleren